anshar's FotoPage

By: Shaiful Anuar Shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 10-Dec-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
Lepak2 kat Restoran Nelayan

Tarik Nafas Bro..Dr kiri..Shaiful,Faizun,Podin,Zaki,Zamil,Mohmai
Ala..ala..tangkap gambar majalah sekolah..
Ust Zaki Book meja nie...
View all 27 photos...
Jumaat mlm sabtu lepas aku jumpa ngan member2 sekolah menengah dulu...ASAS..Lama gak tak jumpa member2..ada yg dah 10 tahun aku tak jumpa.So..aku ambil kesempatan shoot muka member2 aku nie..kut mungkin ada class mate aku yg tak dapat joint mlm tu teringin nak tengok muka2 baru kiterang...he..he..semua mantain!!Thanks Podin kerana dapat organise makan malam kiterang.Lain kali kita lepak lagi...ajak ramai lagi...


Thursday, 4-Dec-2008 11:47 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen Nur Fatehah

Penyampaian Sijil
Pandai Plak anak aku ni posing
Bersama kawan2
View all 12 photos...
Nie konvokesyen anak den yg sulung...Nur Fatehah..Rasenye...dulu nak merasa pakai topi rambu ramba tu kenalah masuk U dulu...Sekarang..abis tadika pun dah pakai topi tu...Maknanye...org Malaysia nie memang memartabatkan pendidikan..tak kira level mana..tadika ke..sekolah rendah..sekolah menengah...Semoga kita dipandang tinggi oleh bangsa lain...


Thursday, 4-Dec-2008 10:39 Email | Share | | Bookmark
MalamJalinanKasihForm6

Malam Jalinan Kasih
Kek dr Lower 6
Posing..posing..
View all 30 photos...
Hai..jumpa lg.Hari ni student form 6 aku dah selesai menghadapi peperiksaan STPM...Camne ye exam korang..??Paper ekonomi aku selalu bg korang pening kan...He..he..kalau semuanya senang..tak mencabarlah kan hidup ni..Kalau nanti korang dah dapat masuk U..jgnlah lupa kat cikgu korang yg sorang nie...So sbg kenangan ...kat sini ada beberapa gambar yg sempat cikgu muatkan...


Thursday, 27-Nov-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
XPDC Endau - Selai

4WD yg kiterang naik
ni namenye Along
Ni namenye Shaiful.Denlah tu...
View all 30 photos...
Hai...ini entry pertama saya...Saya mulakan dgn XPDC ini..Kiterang pergi pd bulan oktober yg lepas.Endau selai ni terletak di Johor..Pergi kena naik 4wd.Ada 4 Takah(jeram) sebenarnye..tp kiterang gi satu je..itu pun dah pancit..Memang enjoy gi sana...Buat kawan2 yg pegi skali..next time kite nak gi mana pulak?


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net